ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007
Ημέρα Μουσικής. Με ροκ σχήμα συμμετέχουμε στη γιορτή της Μουσικής στην πλατεία Δικαστηρίων. Δημήτρης Μαλεβίτης - κιθάρα, Γιώργος Γκιντζίρης - κιθάρα / φωνή, Χρήστος Χριστόπουλος - τύμπανα, Θανάσης Κατσιγιάννης - μπάσο. Σε τραγούδια των Pink Floyd, Rainbow, Σιδηρόπουλου, Ξύδη.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007
Συνάντηση των εν Αθήναις Πυργίων στο Συνεδριακό Κέντρο της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας. Με έργα Ηλία Ανδριόπουλου. Τραγούδησαν οι Διονύσης Μοσχόπουλος, Κατερίνα Ψαρρά και Βάλια Καράγιωργα με συνοδεία στο πιάνο από τον Γιώργο Γκιντζίρη. 

30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008
Επιστημονικό Συνέδριο Γενικής Ιατρικής, στην Κυλλήνη. Τραγούδησαν οι Χαρά Σκουλαρίκου, Κατερίνα Ψαρρά και Διονύσης Μοσχόπουλος με συνοδεία στο πιάνο από τον Γιώργο Γκιντζίρη.

25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008
Παρουσίαση βιβλίου του γιατρού Νίκου Ραζή στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο στον Πύργο. Τραγούδησε η Κατερίνα Ψαρρά με συνοδεία στο πιάνο από τον Γιώργο Γκιντζίρη.

14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013
Το θέατρο στον Πύργο μέσα από το αρχείο του Τάκη Δόξα, στο Θέατρο "Απόλλων" στον Πύργο. Συμμετχείχε η Χαρά Σκουλαρίκου με τον Γιώργο Γκιντζίρη. Στο τέλος της βραδιάς η Χαρά Σκουλαρίκου τραγούδησε το έργο "Φως της Ολυμπίας" σε ποίηση Τάκη Δόξα και μουσική Γιώργου Γκιντζίρη.

12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
Ηλείας Εγκώμιον. Εκδήλωση που διοργάνωσε η Λέσχη Τραπεζικών υπαλλήλων και συγκεκριμένα ο κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος . Ακούστηκαν αποσπάσματα ποιημάτων και από τη βιογραφία του Ηλία Ανδριόπουλου από τον Παύλο Αυγερινόπουλο. Στο τέλος η Χαρά Σκουλαρίκου τραγούδησε 4 τραγούδια του Ηλία Ανδριόπουλου και το "Φως της Ολυμπίας" του Τάκη Δόξα σε μουσική Γιώργου Γκιντζίρη ο οποίος τη συνόδευσε στο πιάνο.

19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
Ηλείας Εγκώμιον ΙΙ. Εκδήλωση που διοργάνωσε η Λέσχη Τραπεζικών υπαλλήλων και συγκεκριμένα ο κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Συμμετείχε η Μικτή Χορωδία Πύργου και η Χαρά Σκουλαρίκου ερμήνευσε 5 τραγούδια με συνοδεία στο πιάνο από το Γιώργο Γκιντζίρη.

8 ΜΑΪΟΥ 2015
Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στο Θέατρο Απόλλων, που διοργάνωσε ο Σύλλογος "Πύργος όλοι μαζί" και η πρόεδρος κ. Πηνελόπη Νικολοπούλου. Συμμετείχε το Δημοτικό Σχολείο Αλφειούσας με συντονιστή το Δάσκαλο Χρυσοβαλάντη Δημητρόπουλο. Στο τέλος η Χαρά Σκουλαρίκου ερμήνευσε 4 τραγούδια με συνοδεία στο πιάνο από το Γιώργο Γκιντζίρη.

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
Ηλείας Εγκώμιον ΙΙΙ. Εκδήλωση που διοργάνωσε η Λέσχη Τραπεζικών υπαλλήλων και συγκεκριμένα ο κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ανάμεσα στους εισηγητές της βραδιάς ήταν και ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος. Συμμετείχε η Μικτή Χορωδία Πύργου και η Χαρά Σκουλαρίκου ερμήνευσε 4 τραγούδια με συνοδεία στο πιάνο από το Γιώργο Γκιντζίρη. Στο τέλος της βραδιάς τραγουδήσαμε κοινό τραγούδι Χορωδία και Χαρά.

30 ΜΑΪΟΥ 2016
Εκδήλωση αφιέρωμα στη Δανάη Στρατηγοπούλου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πύργου - Ολυμπίας.  Συμμετείχε η Μικτή Χορωδία Πύργου, η Χαρά Σκουλαρίκου με συνοδεία στο πιάνο από το Γιώργο Γκιντζίρη και οι σοπράνο Ε. Κωνσταντά και Ε. Παπαδοπούλου.

8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
Ηλείας Εγκώμιον ΙV. Εκδήλωση που διοργάνωσε η Λέσχη Τραπεζικών υπαλλήλων και συγκεκριμένα ο κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.  Συμμετείχε η Χορωδία Λυκείου Ελληνίδων Πύργου και η Χαρά Σκουλαρίκου ερμήνευσε 5 τραγούδια με συνοδεία στο πιάνο από το Γιώργο Γκιντζίρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: